Cel mai mare tradator. Vietile secrete ale agentului George Blake

în stoc
SKU
a230519
49.90 LEI
Pe scurt
Această carte, devenită bestseller în Marea Britanie imediat după publicare, tratează cazul spectaculos al agentului dublu George Blake în contextul politic al Războiului Rece din Europa anilor 1950. Mulți agenți secreți au trădat în acea perioadă, însă niciunul nu a reușit să adune atât de multe informații pe care să le transmită KGB-ului, precum George Blake. Acesta, timp de decenii, a operat pe sub nasul serviciilor de informații britanice lucrând pentru Uniunea Sovietică. Cum a reușit și încă atât de mult timp? Roger Hermiston spune povestea lui George Blake, Cel mai mare trădător, într-un stil antrenant, plin de claritate și palpitant, așa cum merită a fi redată una dintre cele mai spectaculoase istorii din lumea spionajului. Despre autor: ROGER HERMISTON este scriitor și jurnalist. A fost editor adjunct al programului Today al BBC Radio 4 între 1998 și 2010. A mai publicat volumele Clough and Revie, All Behind You, Winston și Two Minutes to Midnight.

Această carte, devenită bestseller în Marea Britanie imediat după publicare, tratează cazul spectaculos al agentului dublu George Blake în contextul politic al Războiului Rece din Europa anilor 1950. Mulți agenți secreți au trădat în acea perioadă, însă niciunul nu a reușit să adune atât de multe informații pe care să le transmită KGB-ului, precum George Blake. Acesta, timp de decenii, a operat pe sub nasul serviciilor de informații britanice lucrând pentru Uniunea Sovietică. Cum a reușit și încă atât de mult timp? Roger Hermiston spune povestea lui George Blake, Cel mai mare trădător, într-un stil antrenant, plin de claritate și palpitant, așa cum merită a fi redată una dintre cele mai spectaculoase istorii din lumea spionajului.

Mai multe informații
EdituraOmnium
ISBN 9786069519769
Număr de pagini 448
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCel mai mare tradator. Vietile secrete ale agentului George Blake
Rating-ul tău

Această carte, devenită bestseller în Marea Britanie imediat după publicare, tratează cazul spectaculos al agentului dublu George Blake în contextul politic al Războiului Rece din Europa anilor 1950. Mulți agenți secreți au trădat în acea perioadă, însă niciunul nu a reușit să adune atât de multe informații pe care să le transmită KGB-ului, precum George Blake.

Acesta, timp de decenii, a operat pe sub nasul serviciilor de informații britanice lucrând pentru Uniunea Sovietică. Cum a reușit și încă atât de mult timp? Roger Hermiston spune povestea lui George Blake, Cel mai mare trădător, într-un stil antrenant, plin de claritate și palpitant, așa cum merită a fi redată una dintre cele mai spectaculoase istorii din lumea spionajului.

 

Despre autor:

ROGER HERMISTON este scriitor și jurnalist. A fost editor adjunct al programului Today al BBC Radio 4 între 1998 și 2010. A mai publicat volumele Clough and RevieAll Behind You, Winston și Two Minutes to Midnight.