Cel mai sanatos om din lume

Epuizat din stoc
SKU
a111412
44.10 LEI
Pe scurt

O ocazie de a medita asupra numeroaselor mistere ale corpului si asupra obiectivului suprem: o viata sanatoasa.

Autorul cartii Anul in care am trait dupa Biblie incearca o nou experiment: acela de a atinge sanatatea perfecta.


Intocmeste o lista de 53 de pagini cu lucruri de facut pentru a-si imbunatati sanatatea si, timp de doi ani, se supune la tot felul de exercitii, diete si experimente care conduc la descoperiri surprinzatoare si testeaza rabdarea sotiei sale, Julie.


Ajuns la spital cu pneumonie, presat de avertismentele sotiei, care i-a spus ca nu vrea sa ramana vaduva la 45 de ani, si rusinat de corpul sau comparat cu „un piton care a inghitit o capra“, A.J. Jacobs decide sa-si schimbe obiceiurile si sa devina un om sanatos. Nu-si propune doar sa slabeasca, sa termine un triatlon sau sa-i scada colesterolul. Ambitia sa este mult mai mare: sanatate maxima din cap pana in picioare.


Timp de doi ani, consulta o armata de experti – de la specialisti in probleme de somn la sexologi, de la nutritionisti la dermatologi. Incearca zeci de activitati fizice: exercitii in timpul plimbarilor, fitness pentru degete sau lucratul la birou alergand pe banda. Tine o gramada de regimuri alimentare: cel bazat pe hrana cruda, vegan, diete bogate in proteine, cel care impune restrictii calorice, mestecatul sarguincios si altele. Isi cumpara gadget-uri, storcator de fructe si casti pentru urechi. Se maseaza si se ciupeste. Numara, cantareste si masoara.


Povestea transformarii sale nu este doar geniala si distractiva, ci, probabil, si cea mai sanatoasa carte scrisa vreodata. Vei rade cu lacrimi, iar rasul iti va elibera endorfine in sange. Iti va modifica functionarea creierului, intiparindu-ti in minte obiceiuri mai sanatoase de igiena si dieta. Te va emotiona si te va determina sa faci miscare.

Mai multe informații
EdituraPhilobia
ISBN 978-606-8560-32-8
Număr de pagini 454
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brossata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCel mai sanatos om din lume
Rating-ul tău