Cele 13 reguli esentiale in vanzari

Epuizat din stoc
SKU
C216203
38,44 LEI
Pe scurt

Pentru a obtine performante deosebite si a da stralucire vietii.


Aceasta carte este scrisa de un adevarat luptator care a pornit cu mult de sub zero si nu de un spectator al vanzarilor, cu un titlu pompos si cu un CV doldora de diplome si certificate de la cursurile de absolvire.


Joe Girard a dovedit tuturor ce poate ajungand sa fie recunoscut de Guinness book of World Records ca fiind „The World’s Greatest Salesman“. Recordurile sale nu au fost doborate nici in ziua de astazi.

Cel mai mare numar mediu de autovehicule vandute en detail intr-o singura zi - 6;


Cele mai multe vanzari en detail intr-o zi - 18;


Cele mai multe vanzari en detail intr-o luna - 174;


Cele mai multe vanzari en detail intr-un an - 1425;


Cel mai bun om de vanzari en detail – 12 ani consecutivi;


Cele mai multe autovehicule vandute en detail intr-o perioada de 15 ani - 3001.


In prezent continua sa se depaseasca pe sine si sa impresioneze prin performantele pe care le obtine in domeniul scrisului si oratoriei motivationale. Ca autor a primit nenumarate premii si distinctii internationale, cartile lui (bestsellere New York Times, USA Today, Wall Street Journal) fiind vandute in milioane de exemplare. Ca orator este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai electrizanti speakeri din lume, cu un portofoliu de invidiat. Cartile si discursurile sale ating suflete si impulsioneaza schimbari peste tot in lume. „Viata nu inseamna sa astepti ca furtuna sa treaca; ea inseamna sa inveti sa dansezi in“, spune Joe Girard.


Scopul cartii de fata este sa pregateasca terenul de care ai nevoie pentru a te ajuta sa-ti realizezi cele mai ambitioase obiecive si asteptari in viata. Fie ca activezi ca angajat in cadrul unei companii private sau in sectorul de stat, fie ca esti practicant al unei profesii liberale, desfasori o activitate independenta sau ai propria afacere (chiar daca iti dai seama, chiar daca nu) te ocupi direct sau indirect de vanzari. Poti vinde produse sau servicii in locul unde-ti desfasori activitatea, dar poti vinde si puterea ta de munca, poti vinde idei sau experiente, iti poti vinde credibilitatea sau... masina, sa zicem, pentru o alta noua. Totul se invarte in jurul vanzarii, iar aceste 13 reguli esentiale in vanzari iti vor indrepta cu siguranta pasii spre a obtine performante deosebite si a da stralucire vietii.

Mai multe informații
EdituraBusiness Tech
Colecție Tu esti numarul 1
Număr de pagini 370
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCele 13 reguli esentiale in vanzari
Rating-ul tău