Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați. Caiet de exerciții

în stoc
SKU
a268440
48.00 LEI
Pe scurt
Prin întrebări bine țintite și cu ajutorul unor teme de lucru atent concepute astfel încât să te analizezi atât pe tine, cât și pe partenera de viață, vei reuși să descoperi zonele care necesită o îngrijire mai atentă sau chiar o reanimare completă. Dacă relația cu soția ta ar putea fi îmbunătățită, dar nu știi de unde și nici cum să începi, nu te descuraja. Acum ai instrumentele necesare pentru a face schimbări radicale și de durată în viața voastră de cuplu. Caietul de exerciții vine drept completare a cărții Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați, ghidul tău cel mai de preț în această călătorie în care vei porni în numele iubirii!
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Familia
ISBN 9786064416094
Traducător Andreea Florescu
Număr de pagini 96
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați. Caiet de exerciții
Rating-ul tău

Prin întrebări bine țintite și cu ajutorul unor teme de lucru atent concepute astfel încât să te analizezi atât pe tine, cât și pe partenera de viață, vei reuși să descoperi zonele care necesită o îngrijire mai atentă sau chiar o reanimare completă. Dacă relația cu soția ta ar putea fi îmbunătățită, dar nu știi de unde și nici cum să începi, nu te descuraja. Acum ai instrumentele necesare pentru a face schimbări radicale și de durată în viața voastră de cuplu. Caietul de exerciții vine drept completare a cărții Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați, ghidul tău cel mai de preț în această călătorie în care vei porni în numele iubirii!

GARY CHAPMAN este unul dintre cei mai renumiţi consilieri din lume pe probleme de familie. Deţine o diplomă de licenţă şi una de master în antropologie, obţinute la Wheaton College şi Wake Forest University. A susţinut un doctorat la Southwestern Baptist Theological Seminary şi a absolvit o serie de cursuri postuniversitare la University of North Carolina şi la Duke University.

De aproape 50 de ani, susţine în faţa unui larg auditoriu conferinţe pe teme de mariaj şi de educaţie a copiilor şi oferă consiliere pentru cupluri în ședințe private. A publicat zeci de cărţi, faimoase fiind cele din seria „Cele cinci limbaje“, care au devenit bestsellere și au fost extinse ca tematică, nu doar pentru cupluri, ci şi pentru persoane singure, adolescenţi, copii şi părinţi.

Este realizatorul unei emisiuni radiofonice intitulate A Love Language Minute şi gazda unui program de sâmbăta dimineaţa cunoscut sub numele de Building Relationships with Dr. Gary Chapman, ambele fiind difuzate prin intermediul a peste 400 de posturi de radio din SUA. Este pastor asociat în cadrul Calvary Baptist Church Winston-Salem, Carolina de Nord. El şi soţia sa, Karolyn, sunt căsătoriţi de mai bine de 60 de ani şi au doi copii.