Cele 5 pietre de temelie ale familiei

în stoc
SKU
a259248
28.00 LEI
Pe scurt
Aceasta carte ne arată cum să facem față conflictelor în mod constructiv și ne ajută pe noi, părinții, să hrănim o relație echilibrată cu copiii noștri.
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Educatie cu blandete
ISBN 9789733415114
Traducător Mara Yvonne Wagner
Număr de pagini 152
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCele 5 pietre de temelie ale familiei
Rating-ul tău

În această carte extrem de plăcută și ușor de citit, cunoscutul terapeut de familie Jesper Juul prezintă cele cinci pietre de temelie pe baza cărora viața de familie poate fi una lină, plină de iubire și acceptare. Autorul detaliază conceptele de cooperare și integritate, subliniază prioritatea stimei de sine față de încrederea în sine, explică ce este responsabilitatea personală, de ce părinții trebuie să acționeze ca niște faruri și cum să exersăm corect arta de a spune „nu“.

Cartea ne arată cum să facem față conflictelor în mod constructiv și ne ajută pe noi, părinții, să hrănim o relație echilibrată cu copiii noștri. 

Jesper Juul (1948-2019) a fost unul dintre cei mai importanți și inovatori terapeuți de familie din Europa, consilier de conflict și fondator al proiectului de consiliere pentru părinți Familylab International. A devenit cunoscut la nivel internațional prin modul său respectuos și egal de a trata oamenii.