Cele cinci limbaje ale iubirii (ediție de colecție)

în stoc
SKU
a229432
60.00 LEI
Pe scurt

Dr. Gary Chapman (n. 1938) este unul dintre cei mai renumiți consilieri din lume pe probleme de familie. De peste 35 de ani susține conferințe pe teme de mariaj și educație a copiilor în fața unui public numeros. El însuși căsătorit de peste 45 de ani cu Karolyn și tată a doi copii, oferă și ședințe private de consiliere maritală.

Este realizatorul emisiunii radiofonice „A Love Language Minute“ și al matinalului de sâmbătă „Building Relationships with Dr. Gary Chapman“, ambele difuzate de peste 400 de posturi de radio din SUA. Gary Chapman a susținut un doctorat la Southwestern Baptist Theological Seminary și este pastor asociat în cadrul Calvary Baptist Church Winston‑Salem, Carolina de Nord.

A publicat zeci de cărți, dintre care cele mai cunoscute sunt reunite în seria „5 Love Languages“, devenită bestseller.

Un titlu deja clasic în domeniul relații lor de cuplu, cartea de față te ajută să înțelegi în profunzime fiecare dintre aceste limbaje și să afli care dintre ele vă sunt comune ție și partenerului tău.

ale iubirii. De-a lungul a zeci de ani de experiență în calitate de consilier matrimonial, Gary Chapman a identificat cinci astfel de limbaje: declarațiile, timpul în doi, darurile, serviciile şi contactul fizic.

Prin chestionare scurte și întrebări aplicate la care să meditați împreună cu partenerul, cartea aceasta vă ghidează cu blândețe, astfel încât să nu vă mai simțiți rătăciți printre cuvinte.

„Oricine își dorește armonie în viața de cuplu ar trebui să citească această carte!” – Unica

„Dând dovadă de o longevitate care i-ar face pe editorii din New York să se înverzească de invidie, cartea s-a vândut în fiecare an într-un număr de exemplare mai mare decât în anul precedent.” – The New York Times

„A te îndrăgosti poate fi o bucurie copleșitoare, însă o dragoste care durează e la fel de rară precum gheața în deșert. Gary Chapman le oferă cuplurilor îndrumarea de care au nevoie pentru a-și păstra plin rezervorul iubirii după ce euforia de la început se risipește.” – Moody Magazine

„Limbajele iubirii sunt o modalitate la îndemână prin care să ne reamintim un lucru pe cât de evident, pe atât de ușor de uitat: nu toți percepem lumea la fel, nici măcar în cuplu.” – The Cut

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 9786064410597
Traducător Irina-Margareta Nistor
Număr de pagini 296
Formatul cărţii 15 x 23 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCele cinci limbaje ale iubirii (ediție de colecție)
Rating-ul tău