Cele patru fețe ale perfecțiunii. Cum să-ți redobândești feminitatea

în stoc
SKU
a229509
37.80 LEI

Fiecare femeie primește de la naștere patru stări energetice: Fetița, Stăpâna casei, Iubita și Regina. Succesul și norocul nostru în viață, realizările noastre, toate depind de noi înșine și de cât de bine controlăm ne energiile dăruite de natură. Pășind pe urmele autoarei timp de un an, veți ajunge să stăpâniți fiecare dintre aceste stări, pentru ca la momentul potrivit să faceți alegerea potrivită și să nu treceți pe lângă darurile sorții.
Fiecare element îți oferă o anumită energie în momentul nașterii…

Fiecare anotimp este asociat cu una dintre cele patru stări fundamentale feminine…

În paginile acestei cărți vei învăța să descoperi și să dezvolți toate aceste stări, să afli către ce înclină natura ta, ce energie din tine predomină. Exercițiile simple și meditațiile te vor ajuta să le simți bine, să te obișnuiești cu ele. Le vei îndeplini fără dificultate, pentru că te‑ai născut femeie, ceea ce înseamnă că toate aceste stări sunt lumea ta lăuntrică. Îți poți permite să fii o femeie care este conștientă de puterea și măreția ei. Acea femeie care primește totul pur și simplu, pentru că în ea se manifestă toate cele patru stări.

Această carte completează cele trei bestselleruri ale Larisei Renar: Descoperă-te din nou. Drumul tău spre fericire, putere și iubire; Magia puterii feminine. Energia, forțele și tainele seducției (Tainele seducţiei – Ediția I); Cum să-ţi faci soţul milionar și constituie un manual magic de instrucțiuni. Programul unic de redobândire a feminității conține exerciții de intensificare a energiei, meditații, sfaturi și teste practice.

Mai multe informații
EdituraIdeea Europeană
ISBN 9786066682756
Număr de pagini 210
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCele patru fețe ale perfecțiunii. Cum să-ți redobândești feminitatea
Rating-ul tău