Cele trei ADDA

în stoc
SKU
a250438
59.00 LEI
Pe scurt
O autobiografie dureros de sinceră, despre lupta pentru cel mai mare vis, dar și pentru supraviețuire. Povestea ADDEI. Artista care transformă durerea în artă și arta în pansament pentru suflete.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303050164
Număr de pagini 192
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCele trei ADDA
Rating-ul tău

ADDA – fata aceea care cânta „Îți arăt că pot” în 2014, a avut un vis atât de arzător și de puternic, încât a ajuns pe scenele marilor artiști și nu a mai ținut cont de nimic. Nici de critici, nici de durere, nici de obstacole. Și când a simțit că nu mai poate, tot a putut. Și când a crezut că ar fi mai bine să renunțe la tot, a renăscut.

Într-un mod dureros de sincer, ADDA îți spune povestea din spatele unei lupte pentru succes personal, dar și pentru supraviețuire. Vei cunoaște omul care a creat artistul ADDA, cu zbateri sufletești, conflicte interne și bucurii mărunte din viața de zi cu zi, dincolo de experiența unui dușman invizibil numit boală și diagnostice greșite. Vei descoperi furtuna dintre minte, trup și suflet. Sau, altfel spus, vei descoperi trei versiuni ale ei: Ada, Alexandra și ADDA.

Cartea Cele trei ADDA nu este o ficțiune, deși în unele pasaje vei vrea să crezi că e prea mult pentru un singur om. Cu toate astea, cele trei ADDA îți vor demonstra că, indiferent cât de grea devine viața, important este să nu ți se întunece inima, să-ți păstrezi credința și să găsești în continuare motive pentru care să lupți și să fii recunoscător.