Cele trei valuri de voluntari si Noul Pamant

în stoc
SKU
a267398
70.00 LEI
Pe scurt
Pamantul are probleme cine se ofera voluntar? Sufletele native de pe Pamant erau prea prinse in roata karmei. Singura speranta era sa ceara unor suflete pure, care nu mai fusesera prinse intr-un ciclu karmic, sa vina. Dolores, in munca ei de hipnoza, a descoperit trei valuri ale acestor voluntari. Unii provin direct de la "Sursa" si nu au mai trait intr-un corp fizic pana acum. Altii au trait in spatiu ca fiinte de pe alte planete sau din alte dimensiuni. Pentru ca intreaga memorie este stearsa la intrarea in dimensiunea Pamantului, ei nu isi amintesc insarcinarile lor. Astfel, aceste suflete frumoase intampina greutati in adaptarea la lumea noastra haotica. Aceste suflete joaca un rol vital pe masura ce ne ajuta pe toti sa ne inaltam spre Noul Pamant.
Mai multe informații
EdituraPrestige
Colecție ReConnect
Ediția cărții I
ISBN 978-630-650-691-0
Număr de pagini 512
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCele trei valuri de voluntari si Noul Pamant
Rating-ul tău

Pamantul are probleme cine se ofera voluntar?

Sufletele native de pe Pamant erau prea prinse in roata karmei. Singura speranta era sa ceara unor suflete pure, care nu mai fusesera prinse intr-un ciclu karmic, sa vina. Dolores, in munca ei de hipnoza, a descoperit trei valuri ale acestor voluntari. Unii provin direct de la "Sursa" si nu au mai trait intr-un corp fizic pana acum. Altii au trait in spatiu ca fiinte de pe alte planete sau din alte dimensiuni. Pentru ca intreaga memorie este stearsa la intrarea in dimensiunea Pamantului, ei nu isi amintesc insarcinarile lor. Astfel, aceste suflete frumoase intampina greutati in adaptarea la lumea noastra haotica. Aceste suflete joaca un rol vital pe masura ce ne ajuta pe toti sa ne inaltam spre Noul Pamant.

Din cuprins: 
• Caracteristicile celor trei valuri de voluntari 
• Dificultatile intampinate de catre cei veniti prima data 
• Cum afecteaza schimbarea corpul fizic 
• Rolurile extraterestrilor si ale fiintelor de lumina in schimbare 
• Pastratorii retelei 
• Separarea dintre Vechiul si Noul Pamant 
• Care este semnificatia lui 2012?
 
Pamantul e o scoala unde mergem si invatam lectii, dar nu este singura scoala. Ati mai trait si pe alte planete si in alte dimensiuni. Ati facut multe, multe lucruri pe care nici macar nu vi le puteti imagina. Multi dintre oamenii cu care am lucrat in ultimii cativa ani au regresat la vieti anterioare in care erau fiinte de lumina si traiau intr-o stare de extaz. Nu au avut niciun motiv sa vina in densitatea si in negativitatea Pamantului. Ele s-au oferit voluntar sa vina si sa ajute omenirea si Pamantul la acest moment. Am intalnit ceea ce consider a fi cele trei valuri de astfel de suflete noi, care traiesc pe Pamant. Ele au venit in aceste vremuri, pentru ca cei mai multi dintre oamenii care au fost aici viata dupa viata s-au incalcit in karma si nu mai avanseaza. Au pierdut din vedere scopul pentru care traiesc pe Pamant. - Dolores Cannon,  Cele trei valuri de voluntari si noul Pamant