Christos si calendarul Maya

Epuizat din stoc
SKU
C194079
35.41 LEI
Pe scurt
Cartea abordeaza semnificatiile anului 2012 pe calea analizei, dintr-o perspectiva spirituala, atat a evenimentelor istorice, cat si a celor culturale contemporane.

Cartea abordeaza semnificatiile anului 2012 pe calea analizei, dintr-o perspectiva spirituala, atat a evenimentelor istorice, cat si a celor culturale contemporane. Pornind de la Apocalipsa lui Ioan si de la indicatiile lui Rudolf Steiner referitoare la Apocalipsa, se ajunge la un nou context, in care poate fi inteleasa data finala a calendarului maya. Se exploreaza si semnificatia misteriilor mexicane si se prezinta noi cercetari, pentru a ajuta cititorul sa navigheze prin scenariul Apocalipsei, care a inceput, deja, sa se contureze. Cel mai important este, insa, faptul ca autorii vorbesc despre cea de-a Doua Venire a lui Christos, considerand-o un eveniment real, in curs de desfasurare, care are drept umbra incarnarea lui Ahriman/Satan, si despre faptul ca Divina Sophia este antidotul pentru incarnarea lui Ahriman. In carte este mentionata, ca fiind o manifestare pozitiva a lumii spiritului in vremea noastra, si importanta tinerei Judith von Halle, cercetator spiritual, care, incepand cu Pastele 2004, a devenit purtatoare a stigmatelor, semnele vizibile ale ranilor lui Christos.


Robert Powell este conferentiar de renume mondial, scriitor, euritmist si terapeut prin miscare. Este autor a numeroase carti, printre care: The Mystery, Biography, and Destiny of Mary Magdalene si The Most Holy Trinosophia and the New Revelation of the Divine Feminine. Conduce seminarii in Europa si in America de Nord si colaboreaza la organizarea de pelerinaje la locurile sacre ale lumii.


Kevin Dann preda istoria la State University din New York, Plattsburgh. Printre cartile sale se numara: Lewis Creek Lost and Found; Across the Great Border Fault: The Naturalist Myth in America si Bright Colors Falsely Seen: Synaesthesia and the Search for Tanscendental Knowledge. Cartea sa din 2008 – A Short Story of American Destiny: 1909–2009 – a fost inspirata de aniversarea a 400 de ani de la expeditiile lui Samuel de Champlain si Henry Hudson si de semnificatia apocaliptica a anului 2009.

Mai multe informații
EdituraUnivers Enciclopedic
Colecție Biblioteca antroposofica
Ediția cărții I
Număr de pagini 328
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsChristos si calendarul Maya
Rating-ul tău