Chuck - Sezonul 3 (5 DVD)

în stoc
SKU
C185089
95.20 LEI
Pe scurt
Actori: Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Sarah Lancaster, Adam Baldwin
Chuck (Zachary Levi) s-a intors si este acelasi Chuck pe care il stiati; un tocilar extrem de devotat lui Sarah (o super-agenta mai mult decat sexy). Insa un Chuck pe care nu il stiati va iesi la interval: acesta este un maestru de arte martiale al carui creier este incarcat si setat cu noul program Intersect 2.0. Intr-o noua serie de aventuri pline de actiune, cele doua personalitati se ciocnesc dar (cateodata) mai si coopereaza.

Toate misiunile noi pe care eroul nostru trebuie sa le indeplineasca le gasiti acum, numai pe acest set de 5 discuri care cont, in cele 19 episoade ale sezonului 3. Alte noutati: un rival demn de luat in seama (Brandon Routh) se alatura echipei si o persoana de la Buy More va descoperi viata secreta a lui Chuck. La prima vedere, el pare un baiat dragut, cooperant si sociabil. Insa daca este necesar, Chuck se poate transforma, cat ai bate din palme, intr-un tip rece, periculos si lipsit de orice scrupule.

Aceasta este una din calitatile esentiale ale meseriei de spion. “In ultimii doi ani, l-am protejat pe Chuck de lumea de afara” spunea Generalul. “Acum, misiunea noastra este sa protejam lumea de Chuck...”


Detalii DVD

Format: 16:9

Bonus pe DVD:


-Scene Declasificate
-Chuck-Fu… si Dim Sum: Cum sa devii un spion adevarat
-The Jeffster Revolution: Mockumentarul ideal
-Galerie cu gafe

Sunet: Dolby Digital 5.1
Mai multe informații
Discuri 1
Durata totală 781
Titlu original film Chuck
An apariţie film 2007
Casa de productie Pro Video
Actorii principali Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Sarah Lancaster, Adam Baldwin
Tip Original
Limba Engleză
Subtitrat în Română
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsChuck - Sezonul 3 (5 DVD)
Rating-ul tău