Cinci lectii invatate in rai

în stoc
SKU
a255915
Preț special 39.21 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt
Acestea este povestea unei femei pe nume Annie și începe cu sfârșitul, cu Annie căzând din cer. Pentru că era tânără, Annie nu se gândise niciodată la sfârșituri. Nu se gândise niciodată la rai. Dar orice sfârșit este un început. Și raiul se gândește mereu la noi.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303050539
Traducător Maria Dosei
Număr de pagini 192
Formatul cărţii 13 X 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCinci lectii invatate in rai
Rating-ul tău

Acestea este povestea unei femei pe nume Annie și începe cu sfârșitul, cu Annie căzând din cer. Pentru că era tânără, Annie nu se gândise niciodată la sfârșituri. Nu se gândise niciodată la rai. Dar orice sfârșit este un început.

Și raiul se gândește mereu la noi.

În această continuare de neuitat a romanului Cinci prieteni care te așteaptă în rai, Mitch Albom ne dezvăluie întâlnirea din rai dintre Eddie și Annie, fetița pe care a salvat-o de la moarte. 

Accidentul care l-a ucis pe Eddie a lăsat o urmă adâncă în viața pe Annie. Rănită fizic și emoțional, hărțuită de cei din jur și bântuită de amintiri pierdute, Annie se luptă să găsească acceptarea pe măsură ce crește. 

După ce reia legătură cu Paulo, dragostea ei din copilărie, speră că și-a găsit în sfârșit fericirea. Însă paisprezece ore după ce și-au unit destinele, un accident teribil o trimite pe Annie în propria călătorie spre ceruri, unde Eddie și alte patru persoane îi vor arăta că viața ei prea scurtă a contat mai mult decât și-ar fi putut imagina.

O poveste pe care o devorezi când ești îndrăgostit, pe care o ții lângă tine când ești pierdut, la care te întorci din nou și din nou, pentru că are acea calitate magică care te face să te vezi pe tine și lumea din jur într-o lumină mai bună. Această carte este un dar pentru suflet.-  Amy Tan, autoarea bestsellerurilor „Clubul norocoaselor șiSoția Zeului Bucătăriei