Cinematerapia prin desene animate

în stoc
SKU
a268194
Preț special 44.25 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt
Demn urmaș al basmelor tradiționale, filmul de desene animate constituie, pentru copii, o fabuloasă resursă pentru educare, maturizare și chiar vindecare sufletească. Bazându-se pe vizionarea și discutarea unor filme împreună cu familia, cartea pleacă de la animații clasice (Regele Leu, Mașini, Frumoasa și Bestia și altele), pentru a face mai accesibile problemele specifice copilăriei (stima de sine, anxietatea, gelozia, doliul etc.). Cu ajutorul unor modele de dialog și al unor jocuri terapeutice, părinții (dar și educatorii ori terapeuții) vor putea să-i ajute pe copii să devină mai deschiși la schimbare, mai încrezători, mai determinați și mai atașați de valorile pozitive ale familiei și comunității.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologie practica pentru parinti
ISBN 9786064021656
Traducător Olga Ceaușu
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCinematerapia prin desene animate
Rating-ul tău

Demn urmaș al basmelor tradiționale, filmul de desene animate constituie, pentru copii, o fabuloasă resursă pentru educare, maturizare și chiar vindecare sufletească. Bazându-se pe vizionarea și discutarea unor filme împreună cu familia, cartea pleacă de la animații clasice (Regele Leu, Mașini, Frumoasa și Bestia și altele), pentru a face mai accesibile problemele specifice copilăriei (stima de sine, anxietatea, gelozia, doliul etc.). Cu ajutorul unor modele de dialog și al unor jocuri terapeutice, părinții (dar și educatorii ori terapeuții) vor putea să-i ajute pe copii să devină mai deschiși la schimbare, mai încrezători, mai determinați și mai atașați de valorile pozitive ale familiei și comunității.

Virginie Lemaire de Bressy, coach și doctor în psihologie, consiliază copii și adulți, dar animă și ateliere de cinematerapie în departamentul Alpilor Maritimi din Franța.