Cineva ca tine

Epuizat din stoc
SKU
C168055
38.48 LEI
Pe scurt
Despre peripeţiile amoroase şi viaţa de familie a trei femei din Dublin care se împrietenesc în timpul unei vacanţe petrecute în Egipt.
Fiecare protagonista are un anumit tel secret in viata: Emma vrea sa se elibereze de dominatia tatalui ei si sa faca un copil, Leonie, mama divortata a trei adolescenti, viseaza sa‑si intilneasca iu birea vietii, iar Hannah doreste doar independenta si sigu ranta, lucruri pe care nu se asteapta sa i le ofere vreun barbat. Dupa intoarcerea in Irlanda, cele trei prietene incep sa se intilneasca o data pe luna pentru a‑si discuta speran tele si temerile si pentru a‑si oferi una alteia sprijinul si incurajarile de care au nevoie. Arhetipurile feminine ale lui Cathy Kelly transcend diferentele de nationalitate, iar cartea ii va incinta pe toti cititorii care apreciaza literatura contemporana vie si calda despre femei autentice, in ipos taza lor de zi cu zi.

„O poveste emotionanta, cu idei destepte, rasturnari de situatie neasteptate si dragoste cit cuprinde!” (Albuquerque Sunday Journal)

„Cathy Kelly pune in scena intrigi formidabile, presarate cu un umor inegalabil” (The Times)
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție CHIC
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1479-0
Traducător Suzana Csizsek
Număr de pagini 708
Formatul cărţii 10.6 x 18 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCineva ca tine
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!