Cip și Cirip

în stoc
SKU
a247220
80.00 LEI
Pe scurt
O mamă încearcă să răspundă la întrebările fetiței ei despre lume și oameni inventând câte o poveste pentru fiecare întrebare. Fetița intră în joc, îmbogățind aceste povești. Din acest dialog rezultă o carte inedită, care încearcă să explice emoții și atitudini pe înțelesul copiilor și să-i învețe că, prin imaginația lor, lumea poate fi diferită de ce pe care o știm astăzi. Regi cu puteri magice, prințese cu însușiri speciale, zâne ce-și dăruiesc lumii culorile, devenind transparente... cinci povești pline de farmec, însoțite de ilustrații pe măsură, dedicate tuturor mamelor din lume,„pentru a le încuraja să inventeze povești care prezintă interesele și trăirile copiilor lor”, după cum ne spune una dintre autoare.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 9786064412478
Număr de pagini 72
Formatul cărţii 24 x 27 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCip și Cirip
Rating-ul tău

O mamă încearcă să răspundă la întrebările fetiței ei despre lume și oameni inventând câte o poveste pentru fiecare întrebare. Fetița intră în joc, îmbogățind aceste povești. Din acest dialog rezultă o carte inedită, care încearcă să explice emoții și atitudini pe înțelesul copiilor și să-i învețe că, prin imaginația lor, lumea poate fi diferită de ce pe care o știm astăzi.

Regi cu puteri magice, prințese cu însușiri speciale, zâne ce-și dăruiesc lumii culorile, devenind transparente... cinci povești pline de farmec, însoțite de ilustrații pe măsură, dedicate tuturor mamelor din lume,„pentru a le încuraja să inventeze povești care prezintă interesele și trăirile copiilor lor”, după cum ne spune una dintre autoare.