Citeste in fiecare zi

în stoc
SKU
a265071
58.00 LEI
Pe scurt
Aceasta carte contine reinterpretari ale unor povesti populare, basme si fabule traditionale din toata lumea. Fiecare dintre ele poarta un mesaj de empatie, prietenie si grija pentru lumea care ne inconjoara. Potrivit oamenilor de stiinta, atunci cand li se citeste copiilor de la o varsta frageda, acestia adora sa citeasca intreaga viata. Aceasta carte contine reinterpretari ale unor povesti populare, basme si fabule traditionale din toata lumea. Fiecare dintre ele poarta un mesaj de empatie, prietenie si grija pentru lumea care ne inconjoara.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-813-0
Traducător Laura Nureldin
Număr de pagini 64
Formatul cărţii 21 x 25 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCiteste in fiecare zi
Rating-ul tău

Aceasta carte contine reinterpretari ale unor povesti populare, basme si fabule traditionale din toata lumea. Fiecare dintre ele poarta un mesaj de empatie, prietenie si grija pentru lumea care ne inconjoara.

Potrivit oamenilor de stiinta, atunci cand li se citeste copiilor de la o varsta frageda, acestia adora sa citeasca intreaga viata. Aceasta carte contine reinterpretari ale unor povesti populare, basme si fabule traditionale din toata lumea. Fiecare dintre ele poarta un mesaj de empatie, prietenie si grija pentru lumea care ne inconjoara.

Lucy Brownridge este autor si editor de carti pentru copii. Ea scrie carti pentru copii despre istoria artei, istorie, animale si stiinta. Are un master in Istoria Artei de la Institutul de Arta Courtauld si o licenta in Istoria Artei de la Universitatea din Bristol. Cartile ei au fost traduse in peste 20 de limbi.