Citeste-mi o poveste

în stoc
SKU
a224532
42.00 LEI
Pe scurt
Iata povestea unui lup curios, de care se temea toata lumea, dar care descopera magia lecturii. Va trebui sa-si gaseasca un prieten care sa-i citeasca si care sa-l invete sa citeasca, dar si sa uite proasta sa reputatie. Aceasta carte ne arata ca trebuie sa stim sa vedem dincolo de aparente si sa ne depasim prejudecatile. O poveste grozava, de toleranta, in jurul invatarii cititului! Ilustratiile sunt foarte frumoase, iar copiii vor fi atrasi imediat in atmosfera foarte blanda a cartii.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
ISBN 5948495004446
Traducător Cristiana Ion
Număr de pagini 30
Formatul cărţii 23 x 28 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCiteste-mi o poveste
Rating-ul tău

Iata povestea unui lup curios, de care se temea toata lumea, dar care descopera magia lecturii. Va trebui sa-si gaseasca un prieten care sa-i citeasca si care sa-l invete sa citeasca, dar si sa uite proasta sa reputatie. Aceasta carte ne arata ca trebuie sa stim sa vedem dincolo de aparente si sa ne depasim prejudecatile. O poveste grozava, de toleranta, in jurul invatarii cititului! Ilustratiile sunt foarte frumoase, iar copiii vor fi atrasi imediat in atmosfera foarte blanda a cartii.

 

Benedicte Carboneill - nascuta in 1973, a fost intotdeauna atrasa de lumea copiilor, asa ca va fi "Stapana de scoala" timp de 15 ani, apoi sefa a gradinitei din Pirineii Orientali. A inceput sa scrie albume si fise educationale pentru copiii si studentii ei. Astazi, cu jumatate de norma la Educatia Nationala, se dedica literaturii pentru copii, dar si benzilor desenate.

Michael Derullieux s-a nascut la Waremme (Liege) in 1970. Absolvent al Institutului Saint-Luc din Liege, isi imparte timpul intre ilustrarea cartilor pentru copii si pictura. El si-a expus lucrarile in Belgia, Germania si Spania. Albumele sale sunt traduse in mai multe limbi.