Ciupercile. 100 de intrebari si raspunsuri de la specialisti

în stoc
SKU
a265434
Preț special 19.50 LEI Preț standard 26.00 LEI
Pe scurt
• Este palaria sarpelui chiar atat de inconfundabila? • Ciuperca mea s-a invinetit la taiere - este otravitoare? • Melcii au muscat din ciuperca mea - inseamna ca este comestibila? Intrebari peste intrebari - la cules de ciuperci cunoasterea este importanta (vital). Aici gasiti multe intrebari despre cele mai importante ciuperci comestibile si otravitoare, cu rapunsuri oferite de specialisti competenti. Bjorn Wergen si Katrin Gilbert sunt de cativa ani experti in ciuperci si sfatuiesc numeroase persoane in cadrul cursurilor si pe internet. Ei stiu exact ce intreabari ii pun in miscare pe culegatorii de ciuperci.
Mai multe informații
EdituraM.A.S.T
ISBN 9786066491631
Traducător Alexandra Statescu
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCiupercile. 100 de intrebari si raspunsuri de la specialisti
Rating-ul tău

• Este palaria sarpelui chiar atat de inconfundabila?
• Ciuperca mea s-a invinetit la taiere - este otravitoare?
• Melcii au muscat din ciuperca mea - inseamna ca este comestibila?
 

Intrebari peste intrebari - la cules de ciuperci cunoasterea este importanta (vital). Aici gasiti multe intrebari despre cele mai importante ciuperci comestibile si otravitoare, cu rapunsuri oferite de specialisti competenti.

Bjorn Wergen si Katrin Gilbert sunt de cativa ani experti in ciuperci si sfatuiesc numeroase persoane in cadrul cursurilor si pe internet. Ei stiu exact ce intreabari ii pun in miscare pe culegatorii de ciuperci.