Classic Line Domino

în stoc
SKU
a246919
119.89 LEI
Pe scurt
Domino se joacă cu piese de formă dreptunghiulară (2×1), marcate cu puncte de la 0 la 6 pe fiecare jumătate, ceea ce conduce la 28 de piese diferite, de la 0-0 la 6-6. Jocul de Domino se desfășoară pe baza următoarelor reguli: se amestecă piesele și se așează cu fața în jos; jucătorii iau un număr de piese și apoi, pe rând, așează câte o piesă pe masă, respectând următoarea regulă (“principiul dominoului”): piesa introdusă în joc se așează în prelungirea unei piese anterioare astfel încât jumătățile în contact să fie marcate cu același număr de puncte; pentru economie de spațiu, piesele se pot așeza și unele lângă altele, respectând bineînțeles același principiu al dominoului.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 16
Varsta +6 ani
Durata Jocului 30 de min
Tipul de Joc Joc de societate
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsClassic Line Domino
Rating-ul tău

Domino se joacă cu piese de formă dreptunghiulară (2×1), marcate cu puncte de la 0 la 6 pe fiecare jumătate, ceea ce conduce la 28 de piese diferite, de la 0-0 la 6-6.

Jocul de Domino se desfășoară pe baza următoarelor reguli: se amestecă piesele și se așează cu fața în jos; jucătorii iau un număr de piese și apoi, pe rând, așează câte o piesă pe masă, respectând următoarea regulă (“principiul dominoului”): piesa introdusă în joc se așează în prelungirea unei piese anterioare astfel încât jumătățile în contact să fie marcate cu același număr de puncte; pentru economie de spațiu, piesele se pot așeza și unele lângă altele, respectând bineînțeles același principiu al dominoului.

Dacă un jucător nu poate așeza o piesă în aceste condiții, va ridica de pe masă, pe rând, câte o piesă pe care o poate alipi corect la șir.
Există și varianta în care, dacă nu se poate muta (nu se poate așeza nici o piesă la șir) se cedează rândul adversarului, fără a se ridica o piesa suplimentară din cele rămase.

O partidă se încheie când un jucător termină toate piesele din mână sau când nu mai poate așeza nimeni nici o piesă. Câștigătorul este cel care a rămas cu cele mai puține piese în mână.