Cleopatra. Biografie ilustrata

în stoc
SKU
a259013
29.90 LEI
Pe scurt
Colectia Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante. Poate ai aflat deja ca Cleopatra a fost regina Egiptului, dar stiai ca s-a casatorit cu fratele sau mai mic? Sau ca putea vorbi noua limbi? Aceasta relatare grafica a vietii ei le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Cleopatra a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la romani la zodiacul egiptean.
Mai multe informații
EdituraNiculescu
Colecție Niculescu Kids
ISBN 978-606-380-808-1
Traducător Antonia Girmacea
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 21 x 25 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCleopatra. Biografie ilustrata
Rating-ul tău

Colectia Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante.

Poate ai aflat deja ca Cleopatra a fost regina Egiptului, dar stiai ca s-a casatorit cu fratele sau mai mic? Sau ca putea vorbi noua limbi? Aceasta relatare grafica a vietii ei le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Cleopatra a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la romani la zodiacul egiptean.