Clitemnestra

în stoc
SKU
a262889
Preț special 44.25 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt
Reginele sunt fie detestate, fie uitate. Ea stie deja ce varianta i se potriveste cel mai bine... Te-ai nascut fiica de rege, dar te casatoresti cu un tiran. Asisti neputincioasa la cum iti sacrifica fiica pentru a-i impaca pe zei. In vreme ce el poarta un razboi pe meleaguri straine, nu gasesti alinare decat in propriile ganduri violente.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
ISBN 978-606-402-005-5
Traducător Laura Karsch
Număr de pagini 560
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsClitemnestra
Rating-ul tău

Reginele sunt fie detestate, fie uitate. Ea stie deja ce varianta i se potriveste cel mai bine... Te-ai nascut fiica de rege, dar te casatoresti cu un tiran. Asisti neputincioasa la cum iti sacrifica fiica pentru a-i impaca pe zei. In vreme ce el poarta un razboi pe meleaguri straine, nu gasesti alinare decat in propriile ganduri violente.

Joci un rol, pacalindu-ti inamicii care-ti refuza dreptatea. Treptat, complotezi. Esti Clitemnestra. Dar cand sotul se intoarce triumfator, ce faci? Te resemnezi ori te razbuni - in ambele cazuri esti o nemernica. Asa ca lasi sa treaca timpul si astepti pana cand vei putea sa fortezi mana zeilor si sa te razbuni. Pana te vei ridica. Fiindca tu intelegi ceea ce altii nu inteleg. Daca nu primesti puterea, ti-o iei. Plasata in universul Greciei Antice si spusa din perspectiva celei mai marete eroine ale sale, Clitemnestra este o poveste despre putere si profetie, despre ura, dragoste si o regina de neuitat, care i-a ucis cu inversunare pe cei care au nedreptatit-o. 

Salbatic, pasional si absolut incantator. Recrearea Spartei de catre Costanza Casati este uluitoare - simti ca esti cu Clitemnestra, complet cufundat in lumea brutala in care traieste alaturi de fratii ei, ale caror relatii complexe sunt redate cu pricepere si tandrete. Furia Clitemnestrei, inima sfasiata si hotararea ei iradiaza din fiecare pagina - am fost pur si simplu captivata. - Elodie Harper, autoarea bestsellerului Lupanarul