Clubul inginerilor: Spatiul

în stoc
SKU
a254098
148.00 LEI
Pe scurt
Clubul inginerilor: Spatiul incurajeaza copiii sa isi dezvolte abilitatile si cunostintele in domeniul stiintei spatiale. Contine piese din carton si plastic usor de asamblat pentru a construi 10 machete interesante, cum ar fi o rampa de lansare cu o racheta in trei faze. Fiecare capitol exploreaza un aspect diferit al stiintei spatiale, precum gravitatea, planetele si stelele, folosind diferite experimente pe care copiii le pot face acasa. Micii ingineri in devenire au sansa de a construi machete ale unor nave spatiale, precum si sa invete despre principiile de baza ale ingineriei.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
ISBN 594-849-500-732-4
Traducător Diana Trancuta
Număr de pagini 64
Formatul cărţii 25 x 27
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsClubul inginerilor: Spatiul
Rating-ul tău
Clubul inginerilor: Spatiul incurajeaza copiii sa isi dezvolte abilitatile si cunostintele in domeniul stiintei spatiale.
 
Contine piese din carton si plastic usor de asamblat pentru a construi 10 machete interesante, cum ar fi o rampa de lansare cu o racheta in trei faze.
Fiecare capitol exploreaza un aspect diferit al stiintei spatiale, precum gravitatea, planetele si stelele, folosind diferite experimente pe care copiii le pot face acasa.
 
Micii ingineri in devenire au sansa de a construi machete ale unor nave spatiale, precum si sa invete despre principiile de baza ale ingineriei.