Codul Twyford

în stoc
SKU
a260148
55.00 LEI
Pe scurt
Un roman diabolic de inteligent și exasperant de original, pentru iubitorii de jocuri de cuvinte, puzzle-uri și povești despre mântuire Ce legătură poate fi între dispariția unei profesoare și un cod ascuns într-o carte pentru copii? Acum 40 de ani, Steven „Smithy" Smith a găsit o carte pentru copii plină de însemnări și note misterioase, scrisă de Edith Twyford, o autoare căzută în dizgrație. Profesoara lui credea că e vorba despre un cod secret inclus în toate romanele lui Twyford, iar când ea a dispărut pe neașteptate, Smithy a rămas convins că avusese dreptate.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Crime
ISBN 978-606-401-944-8
Traducător Alexandra Fusoi
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCodul Twyford
Rating-ul tău
Un roman diabolic de inteligent și exasperant de original, pentru iubitorii de jocuri de cuvinte, puzzle-uri și povești despre mântuire

Ce legătură poate fi între dispariția unei profesoare și un cod ascuns într-o carte pentru copii?
Acum 40 de ani, Steven „Smithy" Smith a găsit o carte pentru copii plină de însemnări și note misterioase, scrisă de Edith Twyford, o autoare căzută în dizgrație. Profesoara lui credea că e vorba despre un cod secret inclus în toate romanele lui Twyford, iar când ea a dispărut pe neașteptate, Smithy a rămas convins că avusese dreptate.
 
Ieșit din închisoare după o condamnare lungă, Smithy se hotărăște să investigheze misterul. Într-o serie de fișiere audio salvate pe un iPhone vechi, el înregistrează discuții cu prieteni din copilărie și amintiri despre evenimentele care l-au dus în cele din urmă la închisoare. Însă curând devine clar că Edith Twyford nu e o simplă scriitoare căzută în uitare. Codul Twyford ascunde un secret important, iar Smithy s-ar putea să fi găsit cheia.

"O premisă delicioasă și o execuție inteligentă… cu o secțiune finală de virtuoz." – New York Times

"Plină de nenumărate indicii, acrostihuri și piste false, această captivantă vânătoare de comori pentru restabilirea adevărului este minunat de înșelătoare și cu totul seducătoare." – Publishers Weekly

"Un labirint neobișnuit și complex. Întru totul originală, aceasta este o poveste care te hipnotizează, cu un final extraordinar." – Booklist

"Un tur de forță, un mystery năucitor și tulburător care nu trebuie ratat!" – The Observer

Janice Hallett a lucrat ca jurnalist și specialist în comunicare guvernamentală. A scris articole și discursuri pentru secretariatul guvernului britanic, Ministerul de Interne și Departamentul pentru Dezvoltare Internațională.
Entuziasmul ei pentru călătorii a dus-o de mai multe ori în jurul lumii, din Madagascar în Galapagos, din Guatemala în Zimbabwe, Japonia, Rusia sau Coreea de Sud. Dramaturg și scenarist, a scris comedia shakespeariană feministă NetherBard și este coautoare a lungmetrajului Retreat. A mai scris romanele The Appeal și The Christmas Appeal.