Colecționara de povești

în stoc
SKU
a264721
59.99 LEI
Pe scurt
Nu-și aduce aminte când a început să colecționeze povești. Poate a fost o frântură de conversație auzită în timp ce curăța o chiuvetă? Înainte să-și dea seama (în timp ce ștergea praful într-un salon sau dezgheța frigiderul), a observat că oamenii îi spuneau poveștile lor. Poate că o făcuseră mereu, dar acum lucrurile stau diferit, acum poveștile se întind spre ea, și ea le adună... Janice știe că ajungi să cunoști cu adevărat oamenii prin poveștile lor. De la Fiona, recent rămasă văduvă, și fiul ei Adam, până la groaznica doamnă „DaDaDa“ și foxterierul ei, Decius, Janice are o perspectivă unică asupra comunității în care locuiește. Când Janice începe să lucreze ca femeie de serviciu pentru doamna B., întâlnește, în sfârșit, pe cineva care dorește să audă povestea ei. Dar Janice este categorică: ea este colecționara de povești. Ea nu are povestea ei. Cel puțin, nu una pe care o poate împărtăși... Însă doamna B. nu este naivă și știe că Janice ascunde mai multe decât lasă să se vadă. La urma urmei, nu are toată lumea o poveste de spus?
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Blue Moon
ISBN 9786303193816
Traducător Raluca Nadia Contiu
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsColecționara de povești
Rating-ul tău

Nu-și aduce aminte când a început să colecționeze povești. Poate a fost o frântură de conversație auzită în timp ce curăța o chiuvetă? Înainte să-și dea seama (în timp ce ștergea praful într-un salon sau dezgheța frigiderul), a observat că oamenii îi spuneau poveștile lor. Poate că o făcuseră mereu, dar acum lucrurile stau diferit, acum poveștile se întind spre ea, și ea le adună...

Janice știe că ajungi să cunoști cu adevărat oamenii prin poveștile lor. De la Fiona, recent rămasă văduvă, și fiul ei Adam, până la groaznica doamnă „DaDaDa“ și foxterierul ei, Decius, Janice are o perspectivă unică asupra comunității în care locuiește.

Când Janice începe să lucreze ca femeie de serviciu pentru doamna B., întâlnește, în sfârșit, pe cineva care dorește să audă povestea ei. Dar Janice este categorică: ea este colecționara de povești. Ea nu are povestea ei. Cel puțin, nu una pe care o poate împărtăși...

Însă doamna B. nu este naivă și știe că Janice ascunde mai multe decât lasă să se vadă. La urma urmei, nu are toată lumea o poveste de spus?