Coloram impreuna: Mandale

Epuizat din stoc
SKU
a212865
35.00 LEI
Pe scurt
Colectia Coloram impreuna este destinata copiilor si parintilor deopotriva. Coloratul este o activitate cu nenumarate beneficii: - relaxeaza, - reduce stresul si anxietatea, - imbunatateste concentrarea, - stimuleaza ambele emisfere ale creierului, - incurajeaza creativitatea, - sporeste increderea in sine, - inlatura emotiile negative, - creeaza o stare de mindfulness (trairea „aici si acum”).
Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Coloram impreuna
Ediția cărții I
ISBN 978-606-056-069-2
Număr de pagini 80
Formatul cărţii 23.5 x 33.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsColoram impreuna: Mandale
Rating-ul tău
Colectia Coloram impreuna este destinata copiilor si parintilor deopotriva. Coloratul este o activitate cu nenumarate beneficii:
- relaxeaza,
- reduce stresul si anxietatea,
- imbunatateste concentrarea,
- stimuleaza ambele emisfere ale creierului,
- incurajeaza creativitatea,
- sporeste increderea in sine,
- inlatura emotiile negative,
- creeaza o stare de mindfulness (trairea „aici si acum”).

Aceasta carte de colorat poate fi impartita de parinte si copil, fiecare avand propriile pagini de colorat, marcate corespunzator si prezentate alternativ: o pagina pentru copil, o pagina pentru parinte. Foile sunt groase, astfel incat sa puteti folosi nu doar creioane colorate, ci si carioci sau chiar acuarele. Incurajam folosirea unor instrumente si tehnici diferite si compararea rezultatelor, pentru a afla preferintele copilului.
 
De asemenea, fiecare foaie are o margine perforata, pentru a putea fi detasata si expusa. Daca expuneti operele de arta ale copilului, ii intariti increderea in sine, ii aratati ca il sustineti si il ajutati sa vizualizeze rezultatele eforturilor sale. Astfel, el va fi mandru de ceea ce a lucrat si se va simti suficient de increzator incat sa continue sa se perfectioneze.