Colorcod. Arta din pixeli

în stoc
SKU
a267426
29.51 LEI
Pe scurt
Arta din pixeli contine imagini de colorat dupa o tehnica asemanatoare coloratului pe numere, doar ca imaginea este impartita in patratele numite pixeli. Paginile sunt ordonate in ordinea complexitatii, iar copilul va face asocieri logice bazate pe cunostintele sale despre culori si numere pentru a transforma careuri abstracte in desene si peisaje.
Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Colorcod
ISBN 9786069026472
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 29 x 21 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsColorcod. Arta din pixeli
Rating-ul tău

Colorcod. Arta din pixeli - Carte de colorat dupa indicii

Recomandata pentru stimulare cognitiva

Colectia Colorcod contine carti de colorat dupa indicii cu ajutorul carora copilul nu numai ca isi va petrece timpul intr-un mod placut, dar isi va imbunatati si coordonarea mana-ochi si concentrarea. Cartile nu ofera imagini dupa care sa se ghideze copilul, copiindu-le, ci indicii cu ajutorul carora isi va dezvolta abilitatea de rezolvare a problemelor, logica, atentia la detalii si perseverenta.

Arta din pixeli contine imagini de colorat dupa o tehnica asemanatoare coloratului pe numere, doar ca imaginea este impartita in patratele numite pixeli. Paginile sunt ordonate in ordinea complexitatii, iar copilul va face asocieri logice bazate pe cunostintele sale despre culori si numere pentru a transforma careuri abstracte in desene si peisaje.