Colorcod. Culori

în stoc
SKU
a267422
29.51 LEI
Pe scurt

Colectia Colorcod contine carti de colorat dupa indicii cu ajutorul carora copilul nu numai ca isi va petrece timpul intr-un mod placut, dar isi va imbunatati si coordonarea mana-ochi si concentrarea. Cartile nu ofera imagini dupa care sa se ghideze copilul, copiindu-le, ci indicii cu ajutorul carora isi va dezvolta abilitatea de rezolvare a problemelor, logica, atentia la detalii si perseverenta.

Culori contine imagini de colorat dupa puncte de anumite culori. Imaginile sunt ordonate in ordinea complexitatii, iar copilul va face asocieri logice bazate pe cunostintele sale despre culori pentru a transforma linii abstracte in desene concrete.

Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Colorcod
ISBN 9786069026434
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 21 x 29 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsColorcod. Culori
Rating-ul tău

Colorcod. Culori - Carte de colorat dupa indicii

Recomandata pentru stimulare cognitiva

Colectia Colorcod contine carti de colorat dupa indicii cu ajutorul carora copilul nu numai ca isi va petrece timpul intr-un mod placut, dar isi va imbunatati si coordonarea mana-ochi si concentrarea. Cartile nu ofera imagini dupa care sa se ghideze copilul, copiindu-le, ci indicii cu ajutorul carora isi va dezvolta abilitatea de rezolvare a problemelor, logica, atentia la detalii si perseverenta.

Culori contine imagini de colorat dupa puncte de anumite culori. Imaginile sunt ordonate in ordinea complexitatii, iar copilul va face asocieri logice bazate pe cunostintele sale despre culori pentru a transforma linii abstracte in desene concrete.