Colorcod. Mate

în stoc
SKU
a267424
29.51 LEI
Pe scurt
Mate contine imagini de colorat cu operatii matematice. Copilul va trebui sa rezolve operatii simple pentru a colora corect desenele. Paginile sunt ordonate in ordinea dificultatii si il vor ajuta sa-si fixeze cunostintele matematice dobandite, obtinand si satisfactia rezultatului pentru care a muncit.
Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Colorcod
ISBN 9786069026458
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 29 x 21 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsColorcod. Mate
Rating-ul tău

Colorcod. Mate - Carte de colorat dupa indicii

Recomandata pentru stimulare cognitiva

Colectia Colorcod contine carti de colorat dupa indicii cu ajutorul carora copilul nu numai ca isi va petrece timpul intr-un mod placut, dar isi va imbunatati si coordonarea mana-ochi si concentrarea. Cartile nu ofera imagini dupa care sa se ghideze copilul, copiindu-le, ci indicii cu ajutorul carora isi va dezvolta abilitatea de rezolvare a problemelor, logica, atentia la detalii si perseverenta.

Mate contine imagini de colorat cu operatii matematice. Copilul va trebui sa rezolve operatii simple pentru a colora corect desenele. Paginile sunt ordonate in ordinea dificultatii si il vor ajuta sa-si fixeze cunostintele matematice dobandite, obtinand si satisfactia rezultatului pentru care a muncit.