Colorcod. Puzzle logic japonez. Nonograme

în stoc
SKU
a267427
29.51 LEI
Pe scurt
Puzzle logic japonez contine puzzle-uri logice asemanatoare cu clasicul sudoku, diferenta fiind ca la final obtii diverse desene. Careurile sunt ordonate in ordinea dificultatii, iar dezlegarea lor este una meticuloasa si constituie un exercitiu mental nemaipomenit, care imbina satisfactia coloratului cu rezolvarea problemelor bazata pe cunostinte matematice si rationamente logice.
Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Colorcod
ISBN 9786069026489
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 29 x 21 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsColorcod. Puzzle logic japonez. Nonograme
Rating-ul tău

Colorcod. Puzzle logic japonez. Nonograme - Carte de colorat dupa indicii

Recomandata pentru stimulare cognitiva

Colectia Colorcod contine carti de colorat dupa indicii cu ajutorul carora copilul nu numai ca isi va petrece timpul intr-un mod placut, dar isi va imbunatati si coordonarea mana-ochi si concentrarea. Cartile nu ofera imagini dupa care sa se ghideze copilul, copiindu-le, ci indicii cu ajutorul carora isi va dezvolta abilitatea de rezolvare a problemelor, logica, atentia la detalii si perseverenta.

Puzzle logic japonez contine puzzle-uri logice asemanatoare cu clasicul sudoku, diferenta fiind ca la final obtii diverse desene. Careurile sunt ordonate in ordinea dificultatii, iar dezlegarea lor este una meticuloasa si constituie un exercitiu mental nemaipomenit, care imbina satisfactia coloratului cu rezolvarea problemelor bazata pe cunostinte matematice si rationamente logice.