Comoara din insulă

în stoc
SKU
a260887
48.48 LEI
Pe scurt

Ilustrații de Dan Ungureanu

Un roman despre trecerea la maturitate

Harta unei insule pierdute în ocean şi mirajul unei comori ascunse îl aduc pe tânărul Jim Hawkins în situația de a cunoaște cruzimea piraților. Cel mai celebru roman de aventuri, unde realul întâlneşte fantasticul, „Comoara din insulă” e totodată un roman al trecerii la maturitate, o pledoarie pentru onestitate și curaj.

Mai multe informații
EdituraArthur
ISBN 9786060867500
Traducător F. Brunea-Fox
Număr de pagini 360
Formatul cărţii 17 x 23 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsComoara din insulă
Rating-ul tău

Ilustrații de Dan Ungureanu

Un roman despre trecerea la maturitate

Harta unei insule pierdute în ocean şi mirajul unei comori ascunse îl aduc pe tânărul Jim Hawkins în situația de a cunoaște cruzimea piraților. Cel mai celebru roman de aventuri, unde realul întâlneşte fantasticul, Comoara din insulă e totodată un roman al trecerii la maturitate, o pledoarie pentru onestitate și curaj.

„Era comoara lui Flint, pe care venisem s-o căutăm aşa departe și care costase până acum viața a șaptesprezece oameni de pe Hispaniola. Dar câte vieți costase dobândirea ei, cât sânge și câte dureri, câte corăbii trimise în adâncuri, câți oameni îmbrânciți de pe scândură, în mare, cu ochii legați, câte lovituri de tun; câtă ruşine, minciună și cruzime - nimeni pe lume n-ar putea spune."

„Împlinirea unui ideal, făgăduit pe o hartă ce provoacă și atrage.

O viziune nu doar cu schelete albite,

ci şi cu palmieri verzi și mări de safir."

G.K. Chesterton