Comunicare în limba română. Caiet de lucru pentru clasa a II-a

în stoc
SKU
a263902
29.51 LEI
Pe scurt
Auxiliarul didactic Comunicare în limba română – caiet de lucru pentru clasa a II-a este elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina Comunicare în limba română, aprobată prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, și reprezintă un material complementar manualului de Comunicare în limba română pentru clasa a II-a.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
ISBN 9789734739653
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 20.5 x 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsComunicare în limba română. Caiet de lucru pentru clasa a II-a
Rating-ul tău

Auxiliarul didactic Comunicare în limba română – caiet de lucru pentru clasa a II-a este elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina Comunicare în limba română, aprobată prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, și reprezintă un material complementar manualului de Comunicare în limba română pentru clasa a II-a.

Pornind de la textele literare din manual, s-a folosit suport intuitiv-concret și s-au valorificat jocuri și activități interdisciplinare. Astfel, au fost elaborați itemi obiectivi, semiobiectivi, subiectivi, care încurajează comunicarea orală și scrisă, stimulează gândirea critică, dezvoltă imaginația și îmbogățesc vocabularul micilor școlari. Elevii au oportunitatea de a face primii pași în crearea unor scurte texte, în care pot să redea micul lor univers, ajutați fiind de varietatea imaginilor și a situațiilor de comunicare. Auxiliarul propune sarcini de lucru în perechi sau în echipe, făcând ca învățarea să fie ludică și interactivă.

Grafica prietenoasă, atractivă, bogăția, calitatea și ingeniozitatea exercițiilor propuse, necesare în realizarea activităților instructiv-educative, recomandă acest auxiliar ca un instrument de sprijin plăcut și util tuturor celor implicați în educația și dezvoltarea armonioasă a micilor școlari.