Comunicare în limba română - caiet de lucru pentru clasa a II-a

în stoc
SKU
a224067
Preț special 17.18 LEI Preț standard 22.90 LEI
Pe scurt

Petronela Rotar (născută în 1977, Brașov) este scriitoare, psiholog și blogger. A fost jurnalist vreme de 18 ani, lucrând ca reporter, editor și prezentator la ProTV, Antena 1, Realitatea. Blogul ei, petronelarotar.ro, este unul unde spune lucrurilor pe nume, din suflet, cu curaj și fără perdea. Petronela are doi copii și în prezent se pregătește să devină psihoterapeut. Petronela Rotar a debutat în 2014 cu un volum de poezie, O să mă știi de undeva, și a publicat de atunci încă șase cărți, fie poezie, fie proză scurtă, fie roman, cea mai recentă, Ajuta-mă să nu dispar, apărând în 2019. Orbi este primul ei roman, publicat prima dată în 2017 și devenit rapid cea mai vândută carte a anului. Aceasta este ediția a doua, revizuită.

Comunicare în limba română pentru clasa a II-a le oferă școlarilor șansa de a percepe într-un mod distractiv și interesant experiența învățării, cuprinzând exerciții variate care îmbină cu ingeniozitate noile informații cu rebusuri, ghicitori și jocuri de cuvinte.

Elevii vor învăța cum să utilizeze corect semnele de punctuație, grupurile de litere și ortogramele și cum să comunice corect atât oral, cât și în scris.

Lucrarea este realizată în conformitate cu programa școlară în vigoare, fiind destinată utilizării pe parcursul întregului an școlar.

Mai multe informații
EdituraBooklet
Colecție Armada
Ediția cărții a VII-a
ISBN 6421763008692
Traducător Iulian Bocai
Număr de pagini 112
Formatul cărţii 20 x 26 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsComunicare în limba română - caiet de lucru pentru clasa a II-a
Rating-ul tău