Comunicare in limba romana. Exercitii, fise de lucru, teste de evaluare. Clasa pregatitoare

în stoc
SKU
a256494
29.51 LEI
Pe scurt
Comunicare în limba română – caiet clasa pregătitoare este elaborat conform programei în vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 3418/19.03.2013. Conținuturile sunt structurate pe niveluri de învățare diferențiate și pe trepte graduale ca dificultate. Lucrarea conține, pe lângă exerciții şi jocuri, teste de evaluare inițială, stadială și finală, dar şi de autoevaluare, iar prin sugestiile metodologice moderne și atractive face posibilă învățarea individuală. Auxiliarul este îmbogăţit cu ilustraţii atractive, care nu numai că ușurează, dar face procesul învățării și mai amuzant.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Colecție Foarte bine!
Ediția cărții I
ISBN 594-456-700-040-8
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 20 x 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsComunicare in limba romana. Exercitii, fise de lucru, teste de evaluare. Clasa pregatitoare
Rating-ul tău

Comunicare în limba română – caiet clasa pregătitoare este elaborat conform programei în vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 3418/19.03.2013. Conținuturile sunt structurate pe niveluri de învățare diferențiate și pe trepte graduale ca dificultate. Lucrarea conține, pe lângă exerciții şi jocuri, teste de evaluare inițială, stadială și finală, dar şi de autoevaluare, iar prin sugestiile metodologice moderne și atractive face posibilă învățarea individuală.

Auxiliarul este îmbogăţit cu ilustraţii atractive, care nu numai că ușurează, dar face procesul învățării și mai amuzant.