Comunicare si notiuni matematice. Gradinita

în stoc
SKU
a268453
Preț special 37.13 LEI Preț standard 49.50 LEI
Pe scurt
Caiet de lucru adaptat programei, cu sistem de evaluare a progresului. Colectia Duo Jumbo reprezinta un material didactic practic si util pentru toti prescolarii si scolarii. Caietele de lucru ajuta la deprinderea si imbunatatirea abilitatilor necesare succesului scolar. Exercitiile si activitatile propuse sunt antrenante, iar astfel copilul, indiferent cat de reticent ar fi, le va parcurge cu mare interes si isi va insusi cu usurinta cunostintele.
Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Duo Jumbo
Ediția cărții I
ISBN 978-606-902-630-4
Număr de pagini 120
Formatul cărţii 24 x 27 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsComunicare si notiuni matematice. Gradinita
Rating-ul tău

Caiet de lucru adaptat programei, cu sistem de evaluare a progresului.

Colectia Duo Jumbo reprezinta un material didactic practic si util pentru toti prescolarii si scolarii. Caietele de lucru ajuta la deprinderea si imbunatatirea abilitatilor necesare succesului scolar. Exercitiile si activitatile propuse sunt antrenante, iar astfel copilul, indiferent cat de reticent ar fi, le va parcurge cu mare interes si isi va insusi cu usurinta cunostintele.

Caietele au un sistem de urmarire a progresului, astfel incat copilul sa se poata autoverifica si sa-si noteze reusitele, si o diploma pe care o poate completa si inrama, pentru a-i creste satisfactia rezolvarii exercitiilor!