Concursul de titularizare. Invatamant prescolar

în stoc
SKU
a258911
40.01 LEI
Pe scurt
Concursul de titularizare. Invatamant prescolar: 5 modele de teste cu sugestii de rezolvare, 5 modele de teste propuse spre rezolvare Lucrarea de fata se adreseaza celor care doresc sa participe la concursul national de titularizare, pentru ocuparea unui post de educator/institutor/profesor in invatamantul prescolar.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-799-4
Număr de pagini 160
Formatul cărţii 20 x 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsConcursul de titularizare. Invatamant prescolar
Rating-ul tău

Concursul de titularizare. Invatamant prescolar: 5 modele de teste cu sugestii de rezolvare, 5 modele de teste propuse spre rezolvare

Lucrarea de fata se adreseaza celor care doresc sa participe la concursul national de titularizare, pentru ocuparea unui post de educator/institutor/profesor in invatamantul prescolar.

Culegerea contine 10 teste pentru concursul de titularizare, cinci dintre acestea fiind insotite de rezolvari, comentarii, precizari, observatii metodice si sugestii teoretice, iar celelalte cinci fiind insotite de bareme de corectare. Problemele selectate acopera subiecte importante din programa si constituie un antrenament util in procesul de pregatire pentru concurs. Subliniem ca testele sunt in concordanta cu noile modele, valabile la momentul actual.
 
La inceputul volumului este prezentata programa de concurs, apoi testele si rezolvarile sau baremele, in functie de caz, iar la final o serie de anexe care sintetizeaza aspecte esentiale din domeniul limbii si al metodicii. Autorii au venit in sprijin cu schite care contin informatii necesare de limba romana (ortograme, morfologie, sintaxa), care sunt evaluate prin itemii dedicati textului-suport. In plus, conceptele de metodica sunt definite pentru a oferi claritate demersurilor care se pot propune in rezolvari.
 
Avem convingerea ca prin aceasta lucrare venim in sprijinul colegilor cu numeroase clarificari conceptuale si solutii eficiente de abordare a subiectelor. Am scris acest volum cu increderea ca o formare de baza consistenta trebuie urmata de o continua imbogatire si de sustinere, deopotriva, din partea colegilor. Cu siguranta, succesul la examen depinde de autoformarea permanenta a fiecarui profesor, de individualizarea studiului, de integrarea in propria conceptie la clasa a teoriilor din domeniu, prin formarea unui profil de educator eficient, deschis, dinamic si inovator.