Confesiuni

în stoc
SKU
a264084
59.99 LEI
Pe scurt
Elevii ei i-au ucis fiica. Acum, mama se razbuna. Dupa ce rupe logodna in urma unei revelatii tragice, Yuko Moriguchi nu mai traieste decat pentru unica ei fiica, Manami, in varsta de patru ani. Acum, in urma unui accident petrecut la scoala gimnaziala la care preda, Yuko renunta la profesorat si isi inainteaza demisia. Dar mai intai de toate, ea are o ultima lectie de predat...
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Folio
ISBN 9786303193274
Traducător Oana-Celia Gheorghiu
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsConfesiuni
Rating-ul tău

Elevii ei i-au ucis fiica. Acum, mama se razbuna.

Dupa ce rupe logodna in urma unei revelatii tragice, Yuko Moriguchi nu mai traieste decat pentru unica ei fiica, Manami, in varsta de patru ani. Acum, in urma unui accident petrecut la scoala gimnaziala la care preda, Yuko renunta la profesorat si isi inainteaza demisia. Dar mai intai de toate, ea are o ultima lectie de predat. Povestea pe care le-o spune elevilor e una menita sa anuleze tot ceea ce au stiut ei vreodata despre doi dintre colegii lor, potentand scenariul unei razbunari diabolice. Construit cu ajutorul mai multor voci narative si abundand in rasturnari de situatie cu totul imprevizibile, romanul Confesiuni sondeaza limitele pedepsei, disperarii si iubirii tragice, culminand intr-o confruntare pe viata si pe moarte intre profesor si elev, care pune in pericol intreaga scoala. Perceptia cititorilor asupra unei sali de clasa nu va mai fi niciodata aceeasi.

,,Un thriller psihologic realist si cutremurator... care isi va bulversa cititorii in repetate randuri... Implacabil, necrutator si coplesitor."

The Wall Street Journal