Conni și detectivii pădurii

în stoc
SKU
a221909
39.00 LEI
Pe scurt

GREGG BRADEN

Autor de bestselleruri în topul New York Times și conferențiar la nivel internațional pe tema rolului spiritualității în tehnologie. Este o autoritate în fuziunea dintre înțelepciunea trecutului și știința, vindecarea și pacea viitorului.

De peste 20 de ani, Gregg caută prin sate din vârful munților, prin mănăstiri îndepărtate, prin temple străvechi și texte uitate ca să descopere secretele de dincolo de vremuri. Cărțile sale trezesc ce este mai bun în fiecare dintre noi, inspirându ne cele mai profunde pasiuni cu instrumentele potrivite pentru a construi o lume mai bună.

Conni merge în excursie cu clasa în pădure. Ce palpitant! În pădure sunt atâtea lucruri interesante de descoperit. Conni, Ana și Paul formează o echipă. Preocupați să descopere cât mai multe urme, cei trei prieteni uită să fie atenți la drum și se pierd. Din fericire, Conni și prietenii ei sunt foarte buni detectivi ai pădurii...

Seria Să citim cu Conni se adresează micilor cititori aflați la primele lecturi individuale. Cărțile seriei conțin povești redate prin propoziții simple și multe imagini care trezesc curiozitatea copiilor și încurajează lectura, motivând copiii să citească singuri.

Mai multe informații
EdituraCasa
Colecție Sa citim cu Conni
Ediția cărții III
ISBN 9786067871708
Traducător Mihaela Negrilă
Număr de pagini 76
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2020
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsConni și detectivii pădurii
Rating-ul tău