Conni și scrisoarea secretă

în stoc
SKU
a221908
39.00 LEI
Pe scurt

GREGG BRADEN

Autor de bestselleruri în topul New York Times și conferențiar la nivel internațional pe tema rolului spiritualității în tehnologie. Este o autoritate în fuziunea dintre înțelepciunea trecutului și știința, vindecarea și pacea viitorului.

De peste 20 de ani, Gregg caută prin sate din vârful munților, prin mănăstiri îndepărtate, prin temple străvechi și texte uitate ca să descopere secretele de dincolo de vremuri. Cărțile sale trezesc ce este mai bun în fiecare dintre noi, inspirându ne cele mai profunde pasiuni cu instrumentele potrivite pentru a construi o lume mai bună.

Supărată că nu primește niciodată corespondență, Conni are o idee grozavă. Ea și prietenul ei, Paul, scriu câte un mesaj pe care-l ascund în sticle. Acestea sunt aruncate în pârâu în speranța că cineva le va găsi și va citi scrisorile. Câteva zile mai târziu, Conni descoperă sticla lui Paul pe malul pârâului. Conni îl sună pe verișorul ei Marcel... Curând Paul găsește o scrisoare în cutia poștală...

Seria Să citim cu Conni se adresează micilor cititori aflați la primele lecturi individuale. Cărțile seriei conțin povești redate prin propoziții simple și multe imagini care trezesc curiozitatea copiilor și încurajează lectura, motivând copiii să citească singuri.

Mai multe informații
EdituraCasa
Colecție Sa citim cu Conni
Ediția cărții III
ISBN 9786067871715
Traducător Mihaela Negrilă
Număr de pagini 76
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2020
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsConni și scrisoarea secretă
Rating-ul tău