Consecințele neașteptate ale traumei

în stoc
SKU
a266297
59.00 LEI
Pe scurt
Atunci când avem parte de un eveniment traumatic, existența ne e dată peste cap și devenim o rană deschisă, nemaiputând să ne desfășurăm viața firesc. Însă trauma nu trebuie să fie o suferință continuă. Dr. Edith Shiro, psihoterapeută cu o bogată experiență clinică, ne propune un program în cinci etape, menit să ne ajute nu doar să depășim trauma, ci și să îi întoarcem efectele în favoarea noastră. Specializată în tratarea persoanelor care au suferit diferite agresiuni fizice și psihice, Shiro ne invită să pornim pe un drum al evoluției și redescoperirii, unul pe care experiențele dureroase pot fi aprofundate, înțelese și, în cele din urmă, prețuite pentru oportunitatea de creștere pe care ne-o oferă.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Biblioterapia
ISBN 9786064415486
Traducător Oana Zamfirache
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsConsecințele neașteptate ale traumei
Rating-ul tău

Atunci când avem parte de un eveniment traumatic, existența ne e dată peste cap și devenim o rană deschisă, nemaiputând să ne desfășurăm viața firesc. Însă trauma nu trebuie să fie o suferință continuă. Dr. Edith Shiro, psihoterapeută cu o bogată experiență clinică, ne propune un program în cinci etape, menit să ne ajute nu doar să depășim trauma, ci și să îi întoarcem efectele în favoarea noastră.

Specializată în tratarea persoanelor care au suferit diferite agresiuni fizice și psihice, Shiro ne invită să pornim pe un drum al evoluției și redescoperirii, unul pe care experiențele dureroase pot fi aprofundate, înțelese și, în cele din urmă, prețuite pentru oportunitatea de creștere pe care ne-o oferă.

Dr. Edith Shiro este specializată în traumă și în progresul posttraumatic, având un cabinet de psihologie în Miami, Florida. Este cofondatoare a Trauma and Resilience Center și membră a numeroase fundații care oferă ajutor umanitar internațional. A acumulat experiență activând, printre altele, în cadrul Bellevue Program for Survivors of Torture de la Montefiore Medical Center, unde a lucrat cu refugiați cambodgieni, și în cadrul Medical Human Rights Network. Modelul ei în cinci etape îi ajută pe clienți să dezvolte mecanisme de apărare și reziliență pentru a progresa de pe urma traumei. Este invitată frecvent la diverse emisiuni televizate, de radio și la podcasturi.