Conversatii decisive

în stoc
SKU
a258803
69.99 LEI
Pe scurt
Conversații decisive oferă informațiile, analizele, abilitățile și instrumentele de care ai nevoie pentru a te descurca cu cele mai dificile conversații în moduri care te asigură că ambele părți se vor simți auzite și respectate.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Introspectiv
ISBN 978-606-339-921-3
Traducător Cosmin Nedelcu
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 15 x 24 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsConversatii decisive
Rating-ul tău

Conversații decisive oferă informațiile, analizele, abilitățile și instrumentele de care ai nevoie pentru a te descurca cu cele mai dificile conversații în moduri care te asigură că ambele părți se vor simți auzite și respectate.

Când mizele sunt ridicate, opțiunile variază și emoțiile sunt puternice, ai trei opțiuni: să eviți o conversație decisivă și să suferi consecințele, să conduci prost o conversație și să suferi consecințele sau să citești Conversații decisive și să descoperi cum să comunici cel mai bine când contează cel mai mult.

Acum 20 de ani, Conversații decisive a devenit un adevărat fenomen pe piața de carte, revoluționând modul în care oamenii comunică la locul de muncă, și nu numai, și transformându-se într-un bestseller de cursă lungă și un clasic al literaturii de gen. Milioane de lideri au apelat la acest ghid verificat pentru a-și îmbunătăți în mod dramatic rezultatele în afaceri prin promovarea unei comunicări oneste, curajoase, strategice la nivel de organizație.

Această ediție adusă la zi păstrează metodele dovedite care au făcut din Conversații decisive o carte populară în întreaga lume și acoperă subiecte și probleme critice care domină locul de muncă în prezent, precum:

  • Comunicarea eficientă în mediile digitale – ce funcționează și ce nu,
  • Societatea noastră din ce în ce mai globală și eterogenă, care a introdus noi modalități de muncă – împreună cu noile provocări de comunicare la locul de muncă,
  • Diferențe politice și sociale de opinie – cum să le abordezi sincer, dar cu respect.
Când liderii creează o cultură a sincerității intelectuale și emoționale, urmează rezultatele măsurabile: locurile de muncă devin mai incluzive, firmele de servicii financiare câștigă o mai mare loialitate din partea clienților, spitalele salvează mai multe vieți, organizațiile guvernamentale asigură servicii mai bune, firmele de tehnologie învață să funcționeze fără probleme, indiferent de granițele internaționale, iar ONG-urile își îndeplinesc mai bine misiunea.
 
Conversații decisive ne atrage atenția asupra acelor momente definitorii care ne conturează la propriu viața, relațiile și lumea... Această carte merită să își ocupe locul ca una dintre contribuțiilecheie la știința leadershipului ale timpului nostru. -- STEPHEN R. COVEY, autorul cărții Etica liderului eficient sau conducerea bazată pe principii