Copacul Depărtărilor #1: Pădurea Fermecată

în stoc
SKU
a256937
34.34 LEI
Pe scurt
Padurea fermecata este primul volum din seria Copacul Departarilor. Credeai ca ai citit toate cartile cu minuni, toate cartile despre copaci fermecati si paduri misterioase? Stai sa vezi ce gasesc cei trei frati - Beth, Frannie si Joe - in padurea de langa noua lor casa!
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Classic Yellow
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-606-086-873-6
Traducător Alexandra Columban
Număr de pagini 296
Formatul cărţii 13 x 19 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCopacul Depărtărilor #1: Pădurea Fermecată
Rating-ul tău

Padurea fermecata este primul volum din seria Copacul Departarilor.

Credeai ca ai citit toate cartile cu minuni, toate cartile despre copaci fermecati si paduri misterioase? Stai sa vezi ce gasesc cei trei frati - Beth, Frannie si Joe - in padurea de langa noua lor casa!

Pregateste-te sa intalnesti cele mai neobisnuite personaje pe masura ce urci tot mai sus pe crengile Copacului Departarilor: domnul Barba-Lunga, doamna Spalaceala, Mos Cratita, Luna-Plina si zana Matasuta. Personaje surprinzatoare, care-si poarta magia... in buzunare!
Crezi ca totul se opreste aici? Nicidecum: deasupra Copacului Departarilor se deschide un drum catre noi taramuri - cum sunt Taramul Luati-Poftiti sau Taramul Zilelor de Nastere -, mereu altele si altele, de la care nu stii niciodata ce s-astepti.
Si cum crezi ca ajung inapoi, jos, cei trei copii? Nicicum altfel decat prin lunecus-alunecus, un tobogan construit in trunchiul copacului!
 
Ia-poftim si citeste ca sa afli toate peripetiile ineditelor personaje!