Copiii capitanului Grant

în stoc
SKU
a244338
49.00 LEI
Pe scurt
Vol. I Publicat in foileton in Magasin dʼéducation et de récréation, romanul de aventuri Copiii capitanului Grant, se bucura de un mare succes inca de la aparitia sa in 1868, iar Jules Verne dobandeste renumele de autor de literatura pentru tineret. Cine nu a auzit de Paganel, omul-enciclopedie? Curajos, generos, cu un ascutit simt al umorului, este figura centrala a cartii. Romanul ofera intr-o maniera alerta elemente stiintifice dintre cele mai variate, de la principii si practici de navigatie, elemente de geografie, istorie, zoologie, pana la date etnografice dintre cele mai exotice. Vol. II Cateva dintre temele recurente in romanele lui Jules Verne: cautarea fiintei iubite, geografia ca lectie de viata, explorarea tinuturilor necunoscute, lumea ca teatru etc. au o functie instruc­tiva. Eroii creati de fantezia scriitorului par mai reali decat multi dintre noi. Romanul lui Jules Verne, plin de aventuri captivante, este astfel construit incat sa poata fi citit la orice varsta.
Mai multe informații
EdituraCartex
Colecție Cartile elevului smart
ISBN 9786060910251
Traducător Michaela Rodica Busoiu
Număr de pagini 672
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCopiii capitanului Grant
Rating-ul tău

Vol. I

Publicat in foileton in Magasin dʼéducation et de récréation, romanul de aventuri Copiii capitanului Grant, se bucura de un mare succes inca de la aparitia sa in 1868, iar Jules Verne dobandeste renumele de autor de literatura pentru tineret. Cine nu a auzit de Paganel, omul-enciclopedie? Curajos, generos, cu un ascutit simt al umorului, este figura centrala a cartii. Romanul ofera intr-o maniera alerta elemente stiintifice dintre cele mai variate, de la principii si practici de navigatie, elemente de geografie, istorie, zoologie, pana la date etnografice dintre cele mai exotice.

 

Vol. II

Cateva dintre temele recurente in romanele lui Jules Verne: cautarea fiintei iubite, geografia ca lectie de viata, explorarea tinuturilor necunoscute, lumea ca teatru etc. au o functie instruc­tiva. Eroii creati de fantezia scriitorului par mai reali decat multi dintre noi. Romanul lui Jules Verne, plin de aventuri captivante, este astfel construit incat sa poata fi citit la orice varsta.