Copiii de langa calea ferata

în stoc
SKU
a268814
25.00 LEI
Pe scurt
Micule cititor, Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seara in care unul dintre parinti, sau un bunic, sau un frate ori o sora mai mare ii citeste dintr-o carte mare de povesti, cu ilustratii. Acum, tu te afli la varsta la care poti citi singur si te felicit. Ma bucur de fiecare data cand deschizi o carte, pentru ca iata ce ai de castigat: • iti dezvolti vocabularul si imaginatia • te poti concentra mai bine si poti intelege diverse mesaje • te poti refugia in lumea personajelor si iti poti crea propriile aventuri...si multe altele.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție Clasici
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-811-6
Traducător Diana Trancuta
Număr de pagini 192
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCopiii de langa calea ferata
Rating-ul tău

Micule cititor,

Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seara in care unul dintre parinti, sau un bunic, sau un frate ori o sora mai mare ii citeste dintr-o carte mare de povesti, cu ilustratii. Acum, tu te afli la varsta la care poti citi singur si te felicit. Ma bucur de fiecare data cand deschizi o carte, pentru ca iata ce ai de castigat:
• iti dezvolti vocabularul si imaginatia
• te poti concentra mai bine si poti intelege diverse mesaje
• te poti refugia in lumea personajelor si iti poti crea propriile aventuri...si multe altele.

Ai calatorit vreodata cu trenul? Dar intr-o locomotiva te-ai urcat? Te-ai imprietenit cu vreun mecanic sau un controlor? Poate nu ti s-a intamplat (inca). Dar, pana cand se va intampla, poti descoperi in aceasta carte cum calea ferata, cu tot cu gara mica in care cei trei frati isi petrec multe clipe frumoase, devine scena celor mai importante schimbari din viata lor.
Hai cu noi langa calea ferata!