Copiii distrugerii (seria Copiii timpului, vol. II)

în stoc
SKU
a225422
59.99 LEI
Pe scurt

Adrian Tchaikovsky s-a nascut la Woodhall Spa, Lincolnshire. A studiat psihologia si zoologia la Reading. Din motive care nu sunt clare nici pentru el insusi, a ajuns sa studieze Dreptul si sa practice avocatura la Reading si Leeds, unde locuieste in prezent. Este casatorit, ii place sa joace diverse roluri, ocazional e actor amator si nu are animale de companie exotice sau periculoase, poate cu exceptia fiului sau.

Este autorul seriilor de succes Shadows of the Apt si Echoes of the Fall. A publicat si alte volume, printre care Copiii timpului, care a castigat Arthur C. Clarke Award pentru Cel mai bun roman SF in anul in care s-au implinit treizeci de ani de la infiintarea acestei distinctii.

Cu mult timp în urmă, umanitatea muribundă a început terraformarea unor planete propice vieții. Unul dintre aceste ecosisteme adăpostea însă ființe inteligente, cărora pământenii au încercat să le inculce moștenirea lor culturală.

Mii de ani mai târziu, după ce marele lor imperiu s-a prăbușit, oamenii și noii lor aliați, păianjenii, recepționează semnale radio misterioase. Împreună descoperă un sistem planetar în plină criză, măcinat de războiul purtat de formele extraterestre care încearcă să se repună pe picioare după catastrofa cauzată de procesul de terraformare declanșat cu atâta nepăsare în trecut. Iar arma lor e distrugerea totală. La nivel molecular.

 

„Mesajul profund că se poate dăinui în pofida tuturor neînțelegerilor, temerilor și urii până la dobândirea unui nou echilibru și a armoniei este transmis în mod subtil, pe un ton deloc moralizator... Tchaikovsky știe să strunească ritmul povestirii și să transmită limpede cele mai misterioase concepte, scriind, astfel, o poveste cuceritoare...“

Locus

Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Armada
ISBN 9786064311931
Traducător Antuza Genescu
Număr de pagini 496
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCopiii distrugerii (seria Copiii timpului, vol. II)
Rating-ul tău