Copil bogat, copil isteţ

Epuizat din stoc
SKU
C110322
47.00 LEI
Pe scurt
Copil bogat, copil isteţ vă va arăta cum puteţi trezi dragostea de învăţătura în copilul dumneavoastră aplicând aceleaşi metode la care a apelat tatăl lui Robert pentru a-l ajuta să termine şcoala cu toate că acesta lua note proaste şi-şi dorea să renunţe la învăţătură.
Copil bogat, copil isteţ vă deschide porţi nebănuite oferindu-vă şansa de a transmite mai departe nişte procedee şi o capacitate de înţelegere pe care copilul dumneavoastră le va aplica tot restul vieţii.
Cartea Copil bogat, copil isteţ este scrisă pentru părinţii care pun preţ pe educaţie, care vor să le asigure copiilor lor un start avantajos în viaţă – financiar şi şcolar – şi care sunt gata să se implice în acest proces.
În Era Informaţională, o bună educaţie este mai importantă ca oricând. Dar actualul sistem de învaţământ poate că nu-i oferă copilului dumneavoastră toate informaţiile care-i sunt necesare. Cartea de faţă este menită să umple golurile: să vă ajute să-i transmiteţi copilului dumneavoastră aceleaşi cunoştinţe financiare interesante şi practice pe care propriul tată i le-a transmis lui, Robert Kiyosaki.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 978-973-669-559-9
Număr de pagini 296
Formatul cărţii 15 × 22,8 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCopil bogat, copil isteţ
Rating-ul tău