Corabia ingropata

în stoc
SKU
a254128
49.99 LEI
Pe scurt
Romanul care sta la baza filmului Situl, de pe Netflix cu Carey Mulligan si Ralph Fiennes in rolurile principale. Povestea fascinanta, inspirata din realitate, a unei comori anglo-saxone descoperite pe un domeniu englezesc, in ajunul celui de-Al Doilea Razboi Mondial In vara fierbinte a anului 1939, Marea Britanie se pregateste de razboi. Insa, la o ferma din Suffolk, viata linistita a doamnei Pretty si a fiului sau este tulburata de vestea ca pe pamantul lor ar fi ingropata o comoara. Ciudata movila din spatele casei ar putea ascunde un mormant, o corabie, bijuterii stravechi - dar cine se incumeta sa sape?
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Babel
ISBN 978-606-431-286-0
Traducător Silvia Nastasie
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCorabia ingropata
Rating-ul tău
Romanul care sta la baza filmului Situl, de pe Netflix cu Carey Mulligan si Ralph Fiennes in rolurile principale.
 
Povestea fascinanta, inspirata din realitate, a unei comori anglo-saxone descoperite pe un domeniu englezesc, in ajunul celui de-Al Doilea Razboi Mondial
 
In vara fierbinte a anului 1939, Marea Britanie se pregateste de razboi. Insa, la o ferma din Suffolk, viata linistita a doamnei Pretty si a fiului sau este tulburata de vestea ca pe pamantul lor ar fi ingropata o comoara. Ciudata movila din spatele casei ar putea ascunde un mormant, o corabie, bijuterii stravechi - dar cine se incumeta sa sape?
 
Nimeni altul decat domnul Brown, arheolog amator, rebel si misterios. Odata cu aparitia lui, vechi monede de aur incep sa straluceasca in praful sitului, iubirea si rivalitatea infloresc si fiecare personaj cauta in trecut raspunsuri la propriile intrebari. Pe masura ce lucrarile avanseaza, apar profesionistii - cui ii apartine, de fapt, trecutul? Cine va pastra comoara? Poate o iubire sa dureze mai mult decat viata unui om? Ce ramane dupa fiecare dintre noi?