Cornute cosmonaute si alte 116 nonsensuri

în stoc
SKU
a260093
42.42 LEI
Pe scurt
Ai 117 motive să deschizi cartea și să te cufunzi în universul plin de fantezie și umor pus în versuri de Carmen Tiderle și colorat cum se cuvine de Petridean. Te miri de cocoși înfloritori, de case care joacă fotbal sau de tigri dezintigrați? Atunci ține-te bine, pentru că în poeziile scrise de Carmen Tiderle se poate mult mai mult. Unde altundeva ai mai putea citi despre oi care joacă în filme horror, despre ființe croșetate pe altă planetă, ba chiar despre văcuțe trimise în spațiu?
Mai multe informații
EdituraArthur
ISBN 978-630-321-018-6
Număr de pagini 152
Formatul cărţii 17 x 23 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCornute cosmonaute si alte 116 nonsensuri
Rating-ul tău

Ai 117 motive să deschizi cartea și să te cufunzi în universul plin de fantezie și umor pus în versuri de Carmen Tiderle și colorat cum se cuvine de Petridean.

Te miri de cocoși înfloritori, de case care joacă fotbal sau de tigri dezintigrați? Atunci ține-te bine, pentru că în poeziile scrise de Carmen Tiderle se poate mult mai mult. Unde altundeva ai mai putea citi despre oi care joacă în filme horror, despre ființe croșetate pe altă planetă, ba chiar despre văcuțe trimise în spațiu?

„Când ești poet pentru copii, ți se permite orice. Bine, aproape orice. Să bați câmpii, să minți de-ngheață apele, să nu lași nimic neînflorit ‒ nici măcar cocoșii! Un singur lucru e strict interzis: să-i plictisești pe copii.“ - CARMEN TIDERLE