Coroana de Oțel

în stoc
SKU
a266398
255.85 LEI
Pe scurt
Coroana de Oțel este un joc educativ unic și captivant, care te poartă prin istoria regilor și reginelor României. Acest joc de istorie este o minunată călătorie ce oferă prilejul cunoașterii unei etape din istoria României care nu a fost prezentată în manualele de istorie pentru o lungă perioadă de timp. Jocul dezvăluie fapte și momente istorice din perioada regalității în România, războaie, construcții și simboluri, evenimente de progres sau provocatoare pentru țara noastră. Coroana de Oțel te va însoți într-o aventură fascinantă, plină de distracție și provocări în care vei învăța despre o parte importantă a istoriei României moderne. Jocul sprijină însușirea cunoștințelor legate de istoria României. Jocul dezvoltă puterea de concentrare și abilitățile sociale ale copiilor.
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCoroana de Oțel
Rating-ul tău

Coroana de Oțel este un joc educativ unic și captivant, care te poartă prin istoria regilor și reginelor României.

Acest joc de istorie este o minunată călătorie ce oferă prilejul cunoașterii unei etape din istoria României care nu a fost prezentată în manualele de istorie pentru o lungă perioadă de timp. Jocul dezvăluie fapte și momente istorice din perioada regalității în România, războaie, construcții și simboluri, evenimente de progres sau provocatoare pentru țara noastră.

Coroana de Oțel te va însoți într-o aventură fascinantă, plină de distracție și provocări în care vei învăța despre o parte importantă a istoriei României moderne.

Jocul sprijină însușirea cunoștințelor legate de istoria României.

Jocul dezvoltă puterea de concentrare și abilitățile sociale ale copiilor.