Corpul uman pe dinăuntru

în stoc
SKU
a224153
39.00 LEI
Pe scurt

Dion Leonard este un ultramaratonist și speaker motivațional australian care trăiește în Edinburgh. A participat la unele dintre cele mai dure ultramaratoane din lume, în regiuni inospitaliere, inclusiv în nemilosul deșert Sahara din Maroc și în deșertul Kalahari din sudul Africii. Întâlnirea cu Gobi a fost un punct de cotitură în viața sa sportivă. În afară de cărțile care o au ca protagonistă pe Gobi, a scris o carte despre o pisică – Lara the Runaway Cat (2019).

Creierul tău este ca un dirijor datorită căruia poţi să relaţionezi cu mediul înconjurător şi, în acelaşi timp, să-ţi menţii echilibrul intern al corpului în mod armonios. De asemenea, reglează schimbările petrecute în corp de-a lungul vieţii.
Pornind de la creier şi de la ordinele pe care acesta le trimite la toate părţile trupului, vei putea descoperi cum funcţionează corpul pe dinăuntru! Știi că ai un fel de râu intern care distribuie substanţe prin tot corpul? Te-ai întrebat ce te face să poţi sta în picioare? Știi ce elemente te fac să te mişti?
Un ghid ilustrat care îţi va dezvălui o mulţime de curiozităţi şi anecdote pentru a şti cum funcţionează corpul tău pe dinăuntru!

Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
Ediția cărții II
ISBN 9789733412984
Traducător Tudor Călin Zarojanu
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCorpul uman pe dinăuntru
Rating-ul tău