Crăciunul familiei Motănilă

în stoc
SKU
a264387
82.01 LEI
Pe scurt
Începe numărătoarea inversă până la Crăciun împreună cu familia Motănilă în această carte de advent cu peste 140 de clapete de deschis, în timp ce îi ajuți să decoreze, să coace și să pregătească casa pentru sezonul sărbătorilor. Deschide dulapurile, sertarele și conservele din bucătărie și ajută pisicile să pregătească tot felul de bunătăți festive.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-791-1
Număr de pagini 24
Formatul cărţii 20 x 28 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCrăciunul familiei Motănilă
Rating-ul tău

Începe numărătoarea inversă până la Crăciun împreună cu familia Motănilă în această carte de advent cu peste 140 de clapete de deschis, în timp ce îi ajuți să decoreze, să coace și să pregătească casa pentru sezonul sărbătorilor.

Deschide dulapurile, sertarele și conservele din bucătărie și ajută pisicile să pregătească tot felul de bunătăți festive.

Privește prin ferestrele caselor din sat, în timp ce pisicile cântă colinde, într-o noapte cu ninsoare.

Descoperă cadourile din cutiile aflate sub bradul de Crăciun.

Despre autor:

Lucy Brownridge este autor și editor de cărți pentru copii. Ea scrie cărți pentru copii despre istoria artei, istorie, animale și știință. A studiat istoria artei de la Institutul de Artă Courtauld și la Universitatea din Bristol.

Eunyoung Seo este illustrator din Coreea de Sud. Aceasta a lucrat ca designer graphic timp de 9 ani la NHN Korea, înainte de a se muta în Edinburgh pentru a studia ilustrația de carte. În 2012 a terminat studiile și a ilustrat numeroase cărți pentru copii.